ДОСТАВКА І ПЕРЕДАЧА ТОВАРУ ПОКУПЦЮ 

1. Способи, порядок та строки доставки товарів вказані на сайті у розділі «Доставка та оплата». Порядок та умови доставки замовленого товару Покупець погоджує з оператором інтернет-маркету у момент оформлення покупки.

2. Самовивіз товару:

2.1. Після формування заявки покупець може здійснити розрахунок та отримати свій товар за адресою: м.Київ, вул. Сирецька 25-а, пн – чт з 10:00 до 16:00, пт з 10:00 до 13:00.

2.2. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження товару переходить до Замовника або його Представника з моменту отримання товару шляхом та підписання Сторонами товарного чека та/або замовлення (і/або доручення на придбання та доставку товару) на доставку.

3. Доставка товару здійснюється власними силами співробітниками інтернет-магазину згідно з умовами доставки або із залученням третіх осіб (перевізника).

4. При отриманні товару Замовник повинен у присутності представника кур’єра перевірити відповідність Товару якісним та кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

5. Замовник або Представник Замовника під час приймання товару підтверджує своїм підписом у товарному чеку та/або замовлення на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнього вигляду та комплектності товару.

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

1. Замовник має право відмовитися від товару у будь-який час до його передачі, а після передачі товару – у порядку та на умовах, визначених Законом України «Про захист прав споживачів».

2. Повернення підакцизного товару належної якості можливе у разі, якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, а також документ, що підтверджує факт купівлі та умови замовлення зазначеного товару.

3. Замовник не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально визначені властивості, якщо зазначений товар може бути використаний виключно Споживачем, який його придбав, (в т.ч. не стандартні, за бажанням Замовника, розміри та інше). Підтвердженням того, що товар має індивідуально визначені властивості, є відмінність розмірів товару та інших характеристик, що вказані в інтернет-магазині.

4. Повернення товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті у розділі «Доставка та оплата».

5. У разі відмови Покупця від товару належної якості Продавець повертає кошти у розмірі вартості такого Товару, за винятком витрат продавця на доставку товару, який повертається.

6. Повернення суми, зазначеної у п. 5, здійснюється протягом 7 робочих днів після отримання повернення магазином товару.